fredag 29 juli 2016

Kräksjuk



2016 07 29
De e visst ingen ände på krämporna nu.
Igår drabbades jag av kräksjuka. Magknipen var väldigt jobbiga.  Dom kom och dom gick. Jag spydde och hade diarré. Och inte nog med det; jag fick också urinvägsinfektion. Det var som om basiluskerna upptäckte att: Hej! Har ni sett! Urinvägen är obevakad, där kan vi smita in och ta för oss.
Ett tag där var jag tvungen att sitta på toaletten med en hink framför mig, så jag var beredd på ohejdat sprut både fram och bak.
Den första spyan var ljusröd så jag tänkte; Ånej, brustet magsår!
Danger, Will Robinson, danger! Men det visade sig ju vara hallon/blåbärssoppan jag åt till frukost.
Dessutom råkade jag i mitt febriga darriga tillstånd spilla vatten på min laptop, och datorn dog. Men (med spyhinken redo bredvid stolen), plockade jag isär Extensan och torkade upp vattnet och blåste torrt med hårtorken. Och till slut hoppade datorn igång igen. Puh. Hårddisken hade drabbats av det plötsliga avbrottet, men det gick lyckligtvis att köra en systemåterställning.
Jag drack 4 liter vatten under dagen för att skölja ur bakterierna i urinblåsan, så det var ju ett himla urinerande. Men det verkar ha funkat, idag svider det bara lite..
Och mot kvällningen tonade den hemska magknipen ner.
In sickness and in stealth.
Idag fredag har jag frusit hela dagen. Trots 22 grader. Jag tänkte faktiskt ta en kort promenad, eftersom jag kände mig bättre, men när jag kom ut i solen och det var 22 grader varmt och jag frös som en hund och kände mig ostadig på benen, då tänkte jag att; Så här kan vi inte ha det, tänk om jag svimmar av rätt och slätt. Så jag gick in och la mig igen. Under ett tjockt täcke, men jag frös och huttrade ohjälpligt ändå.
Senare tog jag ändå bilen till affären för jag behövde magsjukmat och lite medicin.
Ja, så kan det slumpa sig i den svenska jämmerdalen. Jag är jävligt trött på att vara sjuk, sjuk och sjuk. Är jag slut som artist?





Dolda tags:
Även om jag snart tar livet av mig vill jag väl att jag de sista dagarna inte ska plågas av fysiska krämpor, till råga på allt. Måttet e redan rågat, ju.
Hallå. Kan du höra mig, kan du höra mig nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar